El nostre objectiu és transformar les empreses per a poder competir en l’era digital, adaptant-nos 100% a cada cas després d’una fase de diagnòstic. Per això, no oferim un llistat de serveis tancats, sinò uns àmbits d’actuació dintre dels quals elaborem solucions a mida per a cada cas.

CONSULTORIA DE MARKETING DIGITAL I TRADICIONAL

Proporcionem un anàlisi de mercat i recomanacions en base al estat del sector, el mercat i la propia empresa, sempre tenint en ment el nou paradigma digital.

"PARLA DEL PROBLEMA QUE SOLUCIONES, NO DEL PRODUCTE QUE VENS"

ESTRATÈGIA I PLANIFICACIÓ DE COMUNICACIÓ

El nostre enfocament permet dissenyar plans que integren canals rellevants, contingut eficaç i experiència d’usuari valuosa a través de mitjans Propis, Pagats i Guanyats.

"SI NO SAPS ON VAS, QUALSEVOL CAMÍ ET SEMBLARÀ EL CORRECTE"

branded content

Creem i executem produccions de contingut com a part de les estratègies de comunicació. Negociem associacions basades en els valors i les estratègies dels clients.

"EL MARKETING NO VA DEL PRODUCTE QUE VENS, SINÓ DE LA HISTÒRIA QUE EXPLIQUES"

XARXES SOCIALS

Creem estratègies avançades en xarxes socials que permeten els clients complir els seus objectius de tràfic, notorietat o engagement.

"IGNORAR LES XARXES SOCIALS ÉS COM OBRIR UN NEGOCI I NO EXPLICAR-LI A NINGÚ"

PUBLICITAT DE PAGAMENT

Amplifiquem els missatges impactant a l’audiència clau de cada negoci a través de diferents suports digitals com mitjans de comunicació, xarxes socials o motors de cerca.

"QUIN SOROLL FA UN ARBRE QUAN CAU EN MIG DEL BOSC SI NO HI HA NINGÚ QUE EL SENTI?"

ANALÍTICA

Extreiem les dades necessàries en entorns online i offline per validar les nostres estratègies i realitzar modificacions i millores constants.

"PORTAR UN NEGOCI SENSE DADES ÉS COM CONDUIR AMB ELS ULLS TANCATS"

AUTOMATITZACIÓ DE MARKETING

Implementem innovadores campanyes i eines  que permeten automatizar la captació de clients i acompanyar l’usuari en cada moment del procés de compra.

"LA INNOVACIÓ DISTINGEIX ELS LÍDERS DELS SEGUIDORS"

ANÁLISI DEL CONSUMIDOR I CONSTRUCCIÓ D'AUDIÈNCIES

L’anàlisi i clusterització d’audiències ens permet adaptar i personalitzar els missatges per garantir-ne la seva efectivitat. Mitjançant una monitorització de les dades, augmentem el retorn de la inversió.

LA PUBLICITAT ES COM UN JOC DE CARTES; MAI APOSTIS A LA CARTA, APOSTA AL JUGADOR.