El factor clau d’èxit de Google és, a més de la quantitat d’informació que mou, el fet de que les seves eines son útils per empreses de milers de treballadors i també per a pimes.

Totes aquestes eines juntes conformen el que anomenem una “Suite”, una amplia gama de producte que es poden utilitzar independentment, però que combinades permeten extreure tot el potencial de les eines.

Un dels punts clau d’aquesta Suite, especialment per les PYMES i negocis locals, es Google My Business.

Google My Business funciona amb un sistema de fitxes de negoci, on el propietari o una agencia certificada de Google pot afegir informació tal com el telèfon, els horaris, l’adreça.

Vincular l’adreça és molt important ja que farà que apareguis a Google Maps i a Google mostrar informació d’afluencia, la qual aporta un plus a la teva fitxa.

A més, vincular la teva compte de Google Maps amb teva compte de Google Adwords et permetrà anunciar-te en aquesta aplicació quan els usuaris busquin paraules més genèriques com “Restaurant” i no el nom del teu negoci, o impactar a usuaris que estiguin a prop de la teva localització física.

Les integracions de les ressenyes també ajuden a les persones que et busquen a conèixer més sobre el teu negoci i valoracions d’altres usuaris.

 

Categories: Oportunitats